KÜTAHYA SAĞLIKTA ZİRVEYE ULAŞACAK

100 yatak kapasiteli Yoncalı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi,38 bin 940 metrekarelik inşaat alanında hızla yükseliyor. Şehir Hastanesi ve Afyon Yoluna yapılacak yeni hastane ve şifa dağıtmaya hazırlanan Yoncalı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi ile Kütahya, sağlık alanında zirveye ulaşacak.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Yoncalı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’ni ziyaret etti.

İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul’un da yer aldığı ziyarette inşaatı devam eden hastanenin son durumu hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi alındı. 

KAPLICA BÖLGESİNE DEĞER KATACAK

İnşaatında hızla sona doğru yaklaşılan Yoncalı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Yoncalı Kaplıcaları Bölgeleri başta olmak üzere Kütahya’ya büyük katma değer katacak.

14 Mart Tıp Bayramı’nda Kütahyalıların hizmetine açılacak Şehir Hastanesi ve Afyon Yoluna Germiyan Kampüsü içine yapılacak 600 yataklı hastane yeni hastane ile birlikte Kütahya sağlık alanında zirveye ulaşacak.

ŞİFA DAĞITMAYA HAZIRLANIYOR

38 bin 940 metrekare toplam proje inşaat alanı ile Şifa dağıtmaya hazırlanan Yoncalı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nde 59 Araç kapasiteli açık, 41 Araç kapasiteli kapalı otopark, 100 Yatak kapasitesi, 20 Poliklinik bulunacak.

Ziyaretin ardından AK Parti İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; “Hemşehrilerimize, vatandaşlarımıza, Kütahya’mıza hayırlı olmasını diliyoruz. Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’ya teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Denildi.



'KÜTAHYA SAĞLIKTA ZİRVEYE ULAŞACAK' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.