MAHALLELİNİN BAŞI KÖPEKLERLE DERTTE

Maltepe Mahallesi sakinlerinin başı sokak köpekleri ile dertte. Vatandaşların sık sık başıboş köpekler sebebiyle korku yaşadıklarını belirten Maltepe Mahallesi Muhtarı Hasan Hüseyin Yenice, çeteleşen köpeklerden biri saldırdığında diğerlerinin de saldırıya geçtiğini sorunun çözülmesi gerektiğini vurguladı.

‘SORUN GİTGİDE BÜYÜYOR’

Maltepe Mahallesi’ndeki başıboş köpek sayısının git gide arttığını ve sorunun günden güne büyüdüğünü ifade eden Hasan Hüseyin Yenice, mahallenin sokaklarından fotoğraf çekerek belediye yetkililerine attığını belirtti.

‘BİRİ SALDIRINCA DİĞERİ DE SALDIRIYOR’

Köpeklerin zaman zaman mahalle sakinlerine saldırdığını belirten Yenice, “Aşırı derecede köpek var. Uysal da değiller biri saldırınca diğeri de saldırıyor. Yani ne yapacakları belli olmayan hayvanlar olduğu için güvenilemiyor, korkusu dahi yetiyor.” Dedi. Köpekler arasında çeteleşme olduğunu vurgulayan Yenice, köpeklerin  bisikletlilerin, motorluların hatta arabaların dahi arkasından koştuğuna değindi.

‘DEĞİŞEN BİR ŞEY OLMADI’

Özellikle kadın mahalle sakinlerinin kendisine gelerek mahalledeki köpeklerden dolayı endişe duyduklarını söylediklerini belirten Hasan Hüseyin Yenice, “Belediye Başkanıyla görüşmek istiyoruz dediler. Ben de randevu aldım. Hep birlikte Başkan Işık’a ziyaret gittik, o da sorunun çözümü için talimat verdi. Ancak ne yazık ki değişen bir şey olmadı. Hala mahalle sakinleri bu konudan mustarip hâlbuki sağ olsun Sayın Başkan sorunun çözülmesi gerektiğini söyledi ekibine.” İfadelerini kullandı.

BİR SOKAKTA 10 KÖPEK VAR

Köpekler hala sorun yaşattığını belirten Yenice, “Çocuk parklarında konuşlanıyorlar insanlar çoluğu çocuğu için endişeleniyor. Park yine geniş alan, sokaklar da dolu. Ressam Ahmet Yakupoğlu sokağına ne zaman giderseniz gidin sokakta her zaman 10 köpek oluyor” şeklinde konuştu. NEŞE ÇAPGULAŞ



'MAHALLELİNİN BAŞI KÖPEKLERLE DERTTE' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.