‘KIZ ÖĞRENCİLER İÇİN PARLAK GELECEĞİN TEMELLERİNİ BİZ ATTIK’

“Bir Kadın Olarak Zoru Başarmak” söyleşisinde Kütahya Akşemsettin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine seslenen AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, “Kızlarımız için, bizlerin imtihan olduğu zorluklardan uzak çok daha parlak bir geleceğin temellerini biz attık. Gönülden inanıyorum ki Türkiye Yüzyılı’nı da onlar inşa edecek.” Dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, Kütahya Akşemsettin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde “Bir Kadın Olarak Zoru Başarmak” söyleşisine katıldı.

Söyleşi öncesi Okul Müdürü Vehbi Keler ve Müdür Yardımcısı Aynur Şen tarafından çiçekle karşılanan Ceyda Çetin Erenler, öğrencilerle bir araya geldi.

TÜRKİYE’DE KADIN OLMANIN

DÜNÜ VE BUGÜNÜ

Türkiye’mizde kadın olmanın dünü ve bugününün konuşulduğu söyleşinin ardından konuşan Ceyda Çetin Erenler, “Kütahya Akşemsettin Kız Anadolu İmam Hatip Lisemizde; öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile AK Parti’miz sayesinde gücünün farkına varan kadınlarımızın serüvenini konuştuğumuz “Bir Kadın Olarak Zoru Başarmak” isimli güzel bir söyleşi gerçekleştirdik.” İfadelerini kullandı.

‘TÜRKİYE YÜZYILI’NI ONLAR İNŞA EDECEK’

Okul Müdürümüz Vehbi Keler ve Müdür Yardımcısı Aynur Şen’e, öğretmenlere, öğrencilere, tüm okul personeline teşekkür eden Çetin Erenler, “Kızlarımız için, bizlerin imtihan olduğu zorluklardan uzak çok daha parlak bir geleceğin temellerini biz attık. Gönülden inanıyorum ki Türkiye Yüzyılı’nı da onlar inşa edecek.” Dedi.



'‘KIZ ÖĞRENCİLER İÇİN PARLAK GELECEĞİN TEMELLERİNİ BİZ ATTIK’' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.