ŞİMŞEK TEK GOLLE YENİLDİ

Belediye Kütahyaspor sahasında Kuşadasıspor’a 1-0 mağlup oldu. Net fırsatlardan yararlanmayan Belediye Kütahyaspor sezonun ilk mağlubiyetini almış oldu.

Belediye Kütahyaspor sezonun ilk iç saha maçında Kuşadasıspor’u konuk etti. Dumlupınar stadında oynanan karşılaşmada Belediye Kütahyaspor maça durgun başladı.

Kuşadasıspor’un maçın ilk dakikalarında ki baskılı oyununun ardından Belediye Kütahyaspor hızlı çıkarak rakip kalede etkili oldu. Karşılaşmanın 14’üncü dakikasında Belediye Kütahyaspor gole çok yaklaşırken Kuşadasıspor defansı çizgiden topu çıkarmayı başardı.

Zaman zaman rakip kalede pozisyon arasa da  sonuç alamadı.

Kuşadasıspor’un baskılı oyunu karşısında iyi bir defans ortaya koyan Belediye Kütahyaspor kalesini gole kapattı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

ŞİMŞEK KAÇIRDI, KONUK EKİP ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmanın ikinci yarısına Belediye Kütahyaspor daha iyi bir oyun ortaya koydu. Rakip kalede daha fazla görünen ve gol arayan Belediye Kütahyaspor bir pozisyonda gole çok yaklaştı. Ortaya çevrilen topta plase vuruşu üst direkten döndü.

Bu pozisyonun hemen ardından yine gole yaklaşan Belediye Kütahyaspor sonuç alamadı.

Dakikalar 55’i gösterdiğinde konuk ekibin golü geldi. Samet ile rakip futbolcunun girdiği pozisyonda Kuşadasısporlu oyuncu yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterirken Serdar Eylik Kuşadasıspor’u 1-0 öne geçirdi.

Golden 5 dakika sonra kaleci ile karşı karşıya kalan Can Vural sert şutunda topu yan ağlara yolladı. Yüzde yüzlük gol fırsatından Belediye Kütahyaspor yararlanamadı.

Maçın 70.Dakikasında Feyyaz’ın düşürülmesiyle kazanılan frikiği Bilal etkili kullandı kaleci Yunus Emre topu köşeden çıkardı.

Biraz daha uzun topa dönen ve Feyyaz’ın indirdiği toplara baskı yapan takımımız 85.Dakikada mutlak bir pozisyon daha buldu. Bilal’in soldan ceza sahasına sokulup harika bir çalım sonrası ortaya çevirdiği topa altı pasta Haktan kafayı vurdu top akıl almaz şekilde auta gitti.

87.Dakikada bu kez yay üzerinde topla buluşan Feyyaz Aydil kaleye müthiş bir şut gönderdi rakip kaleci bunu da harika çeldi.

Uzatma anlarında Bilal’in kornerinde Doğancan’ın kafası üstten auta giderken, bir çok pozisyonu değerlendiremediğimiz ve rakibin ceza sahamıza neredeyse girmeden kazandığı bir maçı geride bıraktık.

Maç 1-0 Kuşadasıspor’un üstünlüğü ile sona erdi.