TARAFTARIN HASRETİ BİRAZ DAHA SÜRECEK

Belediye Kütahyaspor, yarın saat 16.30’da ligin ikinci maçına çıkacak. Dumlupınar Stadyumu’nda seyircisinden yoksun maça çıkacak mavi lacivertli ekibin rakibi, geçtiğimiz sezon play off mücadelesi veren ve tecrübeli oyuncuları ile dikkat çeken Kuşadasıspor.

3.Lig 3. Grupta şampiyonluk hedefiyle başladığı lige 33 yıl sonra galibiyetle başlayan Belediye Kütahyaspor, ikinci hafta maçına çıkıyor. Ligin ilk maçında Darıca Gençlerbirliği A.Ş.’yi 0-1 yenen Belediye Kütahyaspor, yarın Kuşadasıspor ile karşı karşıya gelecek.

MAÇ 16.30’DA DUMLU’DA

Maçı için tüm hazırlıklarını tamamlayan Belediye Kütahyaspor, 16.30’daki maç saatini beklemeye başladı.

Hakem Hasan Avcı düdük çalacağı maça ikinci galibiyetini almak için çıkacak mavi lacivertli takımda moraller yerinde. Rakip Kuşadasıspor ise geçtiğimiz hafta Akhisarspor’u evinde yenmişti. Üst lig tecrübeli oyuncuları ile dikkatleri üzerine çeken siyah beyazlı ekip, geçen sezon Play-Off mücadelesi vermişti.

TÜM MAÇLAR PAZAR GÜNÜ

Belediye Kütahyaspor, Dumlupınar Stadyumunda oynayacağı maça seyircisinden yoksun çıkacak. Mavi Lacivertliler kendi evinde oynayacağı ilk maçında taraftarı ile hasretini henüz dindiremeyecek. Ligin ikinci haftasında Belediye Kütahyaspor’un gruptaki tüm rakipleri maçlarını, Pazar günü tamamlayacak.