BELEDİYE KÜTAHYASPORUN KUPA YOLCULUĞUNA BAŞLIYOR

Ziraat Türkiye Kupası’nda 2023-2024 sezonunun maç tarihleri ve kulüplerin turlara göre katılım durumları açıklandı. TFF 3. Lig’de mücadele eden Belediye Kütahyaspor F.K, Ziraat Türkiye Kupası macerasına 3.eleme turundan başlayacak.

TFF TURLARIN MÜSABAKA TARİHLERİNİ AÇIKLADI

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre; ön eleme turları 17 Eylül 2023 tarihi ile 11 Ocak 2024 tarihi arasında yapılacak. Son 16 turu 6,7,8 Şubat 2024 ve çeyrek final müsabakaları 27,28,29 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacak. Yarı final ve final karşılaşmasının tarihleri ise daha sonra ilan edileceği belirtildi.

MAVİ ŞİMŞEK’İN İLK RANDEVUSU 31 EKİM-2 KASIM ARASINDA OYNANACAK

Turkuvaz Medya’nın yayıncılığını üstlendiği Ziraat Türkiye Kupası, 17 Eylül’de ön eleme turu maçlarıyla başlıyor. Kütahya’nın 3.Lig’deki temsilcisi Belediye Kütahyaspor F.K, Ziraat Türkiye Kupası’na 3. eleme turundan başlayacak. 3.eleme turu maçları 31 Ekim-1-2 Kasım tarihlerinde oynanacak.

İŞTE BELEDİYE KÜTAHYASPOR’UN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Öte yandan Belediye Kütahyaspor F.K’nın yer alacağı 3. Tur’daki rakipleri arasında Süper Lig takımlarından Atakaş Hatayspor, Bıtexen Antalyaspor, Corendon Alanyaspor, EMS Yapı Sivasspor, Gaziantep F.K, İstanbulspor, Kasımpaşa, MKE Ankaragücü, Mondihome Kayserispor ve Tümosan Konyaspor gibi güçlü takımlar da yer alıyor. Karşılaşılacak nihai rakip ise kura töreninin ardından ilan olunacak.